Nederlands

 

 

Godin Athena De Sade

 

Gesofisticeerde hoogopgeleide Topmeesteres

 

 

Buitengewoon Fenomenaal

 

Dominatrix Athena De Sade

Vertrouw haar onschuldige blauwe ogen niet te snel, haar dodelijke charmes gooien je in volledige onderwerping.

Zo mooi, op je blote knieën zal je kruipen!

Bloed op je huid, druipend van zonde, ze zal je opnieuw slaan!

 

 

Welkom

 

Ik ben Meesteres Athena De Sade, en heet je welkom in mijn wereld.

De wereld is mijn speelterrein en je bent op de juiste plaats indien je mijn speelgoed wenst te zijn.

Ik ervaar plezier bij elke nieuwe verovering of slachtoffer, en mijn wapen bij uitstek zijn mijn vrouwelijke charmes. Sadistisch is één kant, echter is het moeilijk te weerstaan aan een prachtige klassevolle en hoogopgeleide vrouw.

 

Kom proeven van mijn sadisme, en als je je mannelijk ego in bedwang kan houden.... is de beloning sensationeel.

 

 

Mijn kerker, jou noodlot

 

Ik kan begrijpen dat een sessie met een Godin enkel in jou natste dromen bestaat. Maar wat als deze Godin nu echt bestond?! Hier is de kans om jou zintuigen, lichaam en geest uit te dagen met een spannende frustratie. Mijn perfect lichaam en prachtige stem zullen je eraan herinneren dat vernedering en schoonheid bestaan in hun zuiverste vorm.

 

Wees niet verlegen of bang. Naast een sadistische Meesteres, ben ik ook een liefdevolle Godin, afhankelijk van mijn gemoedstoestand natuurlijk. Wat me in jou inspireert? Experimenteren, en zien hoe je reageert bij het toedienen van mijn behandelingen. Je fantasieën zijn nu van mij, en in mijn tempel ben je in goede handen.

 

 

Ik heb me gespecialiseerd in het vervullen van fantasieën alsook BDSM, ik ben bijgevolg de juiste persoon om je te begeleiden met het levendig maken van de duistere gedachten die in je hoofd spoken. Voel je vrij om jou scenario of jou gedachten met me te delen. Oh, en voor ik het vergeet mee te delen, de Godin is steeds volledig aangekleed, en seksuele interactie met de meesteres is compleet uitgesloten.

 

 

Diensten

Gaat er iets opwindends of adembenemend door jou gedachten? Vertel!

In plaats van te trillen uit begeerte achter jou bureau, kan je jou brandend verlangen delen met jou Meesteres. Ik wil je begrijpen, en om verder in jou geest te kunnen treden moet ik jou en je masochistische neigingen kennen. Deze informatie maakt me ertoe instaat jou de aangepaste behandeling toe te dienen.

Ik bied jou een luisterend oor aan, zonder jou te beoordelen. Maar wanneer je in mijn kerker bent, handig je jezelf over aan mijn ervaring.

 

 

CONTACT DETAILS

 

Belgium

 

dominatrixathena@gmail.com

 

Tel: 0032 (0)486 03 11 81